Zamówienia numerowane.

Jedzenie na wynos i zamówienia numerowane

Aplikacja dla restauracji bez obsługi kelnerskiej i/lub bez dostarczania zamówień do stolików. Każde zamówienie otrzymuje unikalny numer, a goście otrzymują powiadomienie gdy danie jest gotowe.

Dostępne wkrótce - jesień 2021

  • Numerowane zamówienia realizowane bez potrzeby identyfikacji miejsca konsumpcji.

  • Bez kolejek i bez czekania zamawiania mogą odbywać się w dowolnym miejscu i czasie.

  • Możliwość wyboru między płatnością stacjonarną w momencie odbioru lub mobilną w momencie składania zamówienia.

Zamówienia numerowane.
Oferta apetitio.

Gotowi udoskonalić swój lokal?

Usprawnij działanie Twojego lokalu!
Sprawdź dostępne pakiety apetitio

Sprawdź ofertę

Często zadawane pytania

apetitio stworzone z myślą o branży gastronomicznej, ale doskonale nadaje się również dla branży hotelarskiej, kin, teatrów a nawet linii lotniczych. Idea sprzedaży "do miejsca", "na wynos" czy "z dostawą" pozwala nie tylko polepszyć jakość świadczonych usług, uzupełnić braki w obsłudze ale także zaoferować zupełnie nowe możliwości sprzedaży towarów i usług. Można więc powiedzieć, że nadaje się dla każdego rodzaju biznesu, w którym występuje natychmiastowa sprzedaż, a w szczególności dla branży gastronomicznej.

Nie, apetitio działa bez instalowania czegokolwiek na urządzeniach. Wystarczy, aby Twoi goście skorzystali z telefonu z wbudowanym aparatem (funkcją skanowania kodu QR jest obecnie standardem w większości urządzeń, natomiast w przypadku jej braku zapraszamy na stronę https://apetit.io gdzie również znajduje się skaner) lub czytnikiem NFC oraz dostępem do Internetu.

apetitio nie tylko nie zabiera kontaktu klientem, ale go wzmacnia. Obsługa w lokalu uczestniczy w tym samym stopniu w procesie zamawiania, co podczas tradycyjnego zamawiania. Proces zamawiania w apetitio został zaprojektowany tak, żeby odwzorować klasyczną komunikację klienta z kelnerem i wzmocnić ją tam, gdzie jest taka potrzebne. Dzięki temu klient ma dostęp do obsługi zawsze wtedy, kiedy tego potrzebuje. Obsługa natomiast zawsze wie jakie są potrzeby klientów i może podejść od razu, gdy zostanie przywołana przez nich.

Ilość czasu jaką musi poświęcić obsługa na zebranie zamówienia w sposób klasyczny jest zdecydowanie większa, niż czas który poświęci na obsługę panelu apetitio. W aplikacji dla obsługi wszystkie informacje otrzyma w czasie rzeczywistym w czytelnej formie. Będzie mogła natychmiastowo przekazać je na kuchnię, lub przenieść zamówienia do systemu POS. Zaoszczędzony czas będzie mógł być spożytkowany na inne czynności, co przełoży się na lepszą jakość obsługi. Dzięki strefom nie trzeba dedykować konkretnej osoby do obsługi apetitio - każda osoba może być odpowiedzialna za inną, własną strefę. Nie ma więc zagrożenia co do zwiększenia nakładu pracy - będzie jej mniej i z pewnością będzie przyjemniejsza.

Nie, Twoi goście nie płacą dodatkowo, gdy zamawiają przez apetitio. Ty również nie płacisz prowizji, gdy Twoi goście zamawiają przez apetitio w lokalu.

Oczywiście. Choć sam proces zamawiania przy zwiększonej liczbie personelu nie będzie celem samym w sobie, to już możliwość domówienia w dowolnym momencie i tym samym zachowania pełnej intymności spotkania jest bezcenna. apetitio to również możliwość natychmiastowego przywołania obsługi, bez kłopotliwego podnoszenia ręki, szukania wzrokiem czy innych, wyrafinowanych metod. Płatność także może odbyć się w sposób dyskretny i natychmiastowy gwarantując jeszcze lepsze doświadczenie restauracji na najwyższym poziomie.

apetitio dostarcza szereg korzyści zarówno restauratorom jak i gościom. Dzięki funkcjom zapewniającym szereg rozwiązań usprawniających zarówno zamówienia w lokalu jak i poza nim korzystnie wpływa na wizerunek lokalu pokazując, że dla jego właścicieli dobro gości jest zawsze na pierwszym miejscu. Szacunek do czasu to wartość, która w dzisiejszym świecie jest absolutnie bezcenna.