Numerowane zamówienia w apetitio.

Zamówienia numerowane

Aplikacja dla restauracji bez obsługi kelnerskiej i bez dostarczania zamówień do stolików. Każde zamówienie otrzymuje unikalny numer, a goście otrzymują powiadomienie, kiedy danie jest gotowe.

Zobacz jak działają zamówienia numerowane z apetitio
Zamówienie w apetitio.
Skuter, który przywozi jedzenie.

Dostawa jedzenia

Oferujesz dostawę jedzenia? Ta funkcja stworzona jest dla Ciebie. Pozwól gościom zamawiać z dostawą przez apetitio dokonując płatności online lub przy odbiorze.

Dostępne wkrótce - jesień 2021

  • Jedno narzędzie do obsługi każdego rodzaju zamówień: do stolika, na wynos i z dostawą.

  • Najniższa prowizja na rynku, której nikt nie przebije.

Już wkrótce w apetitio.

Podsumujmy korzyści

Co jeszcze?

Wybór metody płatności.

Wybór metody płatności

Zawsze aktualny rachunek i zamówienia.

Zawsze aktualny rachunek i zamówienia

Podział rachunku stolika na poszczególnych gości.

Podział rachunku stolika na poszczególnych gości

Podgląd całej restauracji na jednym ekranie.

Podgląd całej restauracji na jednym ekranie

Harmonogramowane menu online i kategorie.

Harmonogramowane menu online i kategorie

Wiele menu online (sezonowe, śniadaniowe).

Wiele menu online (sezonowe, śniadaniowe)

Wielojęzyczne menu online.

Wielojęzyczne menu online

Podział restauracji na strefy.

Podział restauracji na strefy

Inteligentne powiadomienia.

Inteligentne powiadomienia

Profil restauracji.

Profil restauracji

Integracja z social mediami.

Integracja z social mediami

Menu online dostępne pod prostym adresem.

Menu online dostępne pod prostym adresem

Bez instalowania jakichkolwiek aplikacji.

Bez instalowania jakichkolwiek aplikacji

Aplikacja w chmurze.

Aplikacja w chmurze

Natychmiastowa zmiana dostępności potraw.

Natychmiastowa zmiana dostępności potraw

Oprogramowanie przyjazne środowisku.

Oprogramowanie przyjazne środowisku

Oferta apetitio.

Gotowi ulepszyć swój foodtruck?

Usprawnij działanie Twojego lokalu!
Sprawdź dostępne pakiety apetitio

Sprawdź ofertę

Często zadawane pytania

apetitio stworzone z myślą o branży gastronomicznej, ale doskonale nadaje się również dla branży hotelarskiej, kin, teatrów a nawet linii lotniczych. Idea sprzedaży "do miejsca", "na wynos" czy "z dostawą" pozwala nie tylko polepszyć jakość świadczonych usług, uzupełnić braki w obsłudze ale także zaoferować zupełnie nowe możliwości sprzedaży towarów i usług. Można więc powiedzieć, że nadaje się dla każdego rodzaju biznesu, w którym występuje natychmiastowa sprzedaż, a w szczególności dla branży gastronomicznej.

Nie, apetitio działa bez instalowania czegokolwiek na urządzeniach. Wystarczy, aby Twoi goście skorzystali z telefonu z wbudowanym aparatem (funkcją skanowania kodu QR jest obecnie standardem w większości urządzeń, natomiast w przypadku jej braku zapraszamy na stronę https://apetit.io gdzie również znajduje się skaner) lub czytnikiem NFC oraz dostępem do Internetu.

apetitio nie tylko nie zabiera kontaktu klientem, ale go wzmacnia. Obsługa w lokalu uczestniczy w tym samym stopniu w procesie zamawiania, co podczas tradycyjnego zamawiania. Proces zamawiania w apetitio został zaprojektowany tak, żeby odwzorować klasyczną komunikację klienta z kelnerem i wzmocnić ją tam, gdzie jest taka potrzebne. Dzięki temu klient ma dostęp do obsługi zawsze wtedy, kiedy tego potrzebuje. Obsługa natomiast zawsze wie jakie są potrzeby klientów i może podejść od razu, gdy zostanie przywołana przez nich.

Ilość czasu jaką musi poświęcić obsługa na zebranie zamówienia w sposób klasyczny jest zdecydowanie większa, niż czas który poświęci na obsługę panelu apetitio. W aplikacji dla obsługi wszystkie informacje otrzyma w czasie rzeczywistym w czytelnej formie. Będzie mogła natychmiastowo przekazać je na kuchnię, lub przenieść zamówienia do systemu POS. Zaoszczędzony czas będzie mógł być spożytkowany na inne czynności, co przełoży się na lepszą jakość obsługi. Dzięki strefom nie trzeba dedykować konkretnej osoby do obsługi apetitio - każda osoba może być odpowiedzialna za inną, własną strefę. Nie ma więc zagrożenia co do zwiększenia nakładu pracy - będzie jej mniej i z pewnością będzie przyjemniejsza.

Nie, Twoi goście nie płacą dodatkowo, gdy zamawiają przez apetitio. Ty również nie płacisz prowizji, gdy Twoi goście zamawiają przez apetitio w lokalu.

Oczywiście. Choć sam proces zamawiania przy zwiększonej liczbie personelu nie będzie celem samym w sobie, to już możliwość domówienia w dowolnym momencie i tym samym zachowania pełnej intymności spotkania jest bezcenna. apetitio to również możliwość natychmiastowego przywołania obsługi, bez kłopotliwego podnoszenia ręki, szukania wzrokiem czy innych, wyrafinowanych metod. Płatność także może odbyć się w sposób dyskretny i natychmiastowy gwarantując jeszcze lepsze doświadczenie restauracji na najwyższym poziomie.

apetitio dostarcza szereg korzyści zarówno restauratorom jak i gościom. Dzięki funkcjom zapewniającym szereg rozwiązań usprawniających zarówno zamówienia w lokalu jak i poza nim korzystnie wpływa na wizerunek lokalu pokazując, że dla jego właścicieli dobro gości jest zawsze na pierwszym miejscu. Szacunek do czasu to wartość, która w dzisiejszym świecie jest absolutnie bezcenna.